Annons
Annons
Allmänt | Publicerad 18 augusti 2010, 15:51

Ida Sjöstedt med mera

Aaaaah, svårt att komma in i gängorna igen efter semestern, känner mig lite dummare och vill helst bara att någon ska fylla år så att vi kan sitta hela redaktionen och mysa borta i sofforna. Börjat lyssna på skämsmusik inne på mitt rum också, vad tänker jag inte berätta men det är svenskt och väldigt högtidligt och jag blir rörd.

JC1

Här har vi ett hår jag gillar. Ida Sjöstedt har gjort en liten festlig kollektion för JC som Emma Veronica Johansson både är modell och musa för!

JC2

Ser väldigt fint ut tycker jag, och som sagt: håret.

Annons
4 Kommentarer
 • Loa Falkman 4-ever

  Skäms inte: jag lyssnade på Meat Loafs ‘I’d Do Anything for Love (but I Won’t Do That)’ tidigare och tyckte att det var RIKTIGT BRA!

 • http://lisen.chic.se Lisen

  Hahaha, men du får ju vara anonym!!

 • josefine

  haha, jag gissar på Björn Skifs & Agnes… snälla säg att jag har rätt?

 • http://lisen.chic.se Lisen

  Åååå Björn! nää inte riktigt, men det är bara för att jag glömt bort honom, annars skulle jag ha erkänt!

bild på Lisen Sundberg

Skönhetsredaktör Lisen Sundberg sniffar, gnuggar, skrubbar, smörjer, applicerar och testar marknadens beautynyheter. Här hittar du smarta tips för skönhetsjunkies och underhållande läsning av Lisens funderingar.

lisen.sundberg@chic.aller.se

Mina länkar

Arkiv

 • bloglovin