Annons
Annons
Allmänt | Publicerad 29 oktober 2010, 14:29

"Permanent" lack

opi Axxium_SoakOffGel_Group

Så här ser lacken ut..

Igår var jag och testade OPIs soak off gel-lack som är ett "permanent" lack. Kort sagt kan man beskriva det som en gel i önskad färg som penslas på och härdas under en speciell lampa. Gelen blir absolut inte lika tjock på nageln som en akrylnagel men växer bort tillsammans med nageln eller tas bort genom lösning på liknande sätt. Lacket håller i cirka tre veckor, sedan kan du behöva fylla i det på salong. Under tiden kan du underhålla den lilla utväxten med ett lack i samma färg från Opi som det du valde. Jag valde en ljusrosa, fräsch färg och resultatet: FAB! Hade jag kunnat hade jag lagt upp en bild på skönheterna till naglar, men photoboothbilder på små korta naglar säger inte så mycket. Jag som har en ovana att ibland bita lite på naglarna är dessutom stoppad från det eftersom att nageln är mycket hårdare. Hoppas att det håller och ser fint ut länge eftersom att jag sällan känner att jag har tid eller lust att måla naglarna själv. I så fall är det värt sina cirka 300 kronor.

Annons
4 Kommentarer
 • anna

  Tack för tipset! Var gjorde du det nånstans?

 • http://ulla-marie.blogspot.com Ulla-Marie

  Åh! Äntligen (eftersom det andra alternativet verkar lite läskigt). Vore perfekt under en jul och nyårshelg ju. Måste man bo i staaan, eller vet du om … typ alla nagelställen drar igång här och nu?

 • Pingback: Om helgen | LISENS BEAUTYBLOGG()

 • http://lisen.chic.se Lisen

  Jag gjorde det på ett pressevent och inte på salong, men det finns på flera ställen runt om i landet redan. Testa att ringa 0340-65 10 26 för att hitta en salong nära dig!

bild på Lisen Sundberg

Skönhetsredaktör Lisen Sundberg sniffar, gnuggar, skrubbar, smörjer, applicerar och testar marknadens beautynyheter. Här hittar du smarta tips för skönhetsjunkies och underhållande läsning av Lisens funderingar.

lisen.sundberg@chic.aller.se

Mina länkar

Arkiv

 • bloglovin